Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


3. forduló (elmaradt mérkőzés)

2008.11.22

2008. november 22. szombat 11.00 óra
Bp. Honvéd-Egressy A (U16-17) – Vác (U17) 7-2 (2-2)
Gránit (KAC)-pálya
Gól: Mészáros Roland (2), Miskovicz Roger (2), Kulin Attila, Boda József, Katona Péter

 

BHFC: Gábor – Kiss D., Pintér, Mészáros, Tóth Á. (Orlik 82’), Katona, Tokics (Horváth B.58’), Mohácsik (Bíró 66’), Miskovicz (Dohányos 76’), Kulin, Boda (Prokli 82’)
Edző: Nagy Zoltán, Kanyó Gábor

 

Értékelés: www.kuld.hu/fajlok/letolt.php

 

 

Edzői vélemény: A mai győzelmünk csak hab a tortán. Másodosztályú őszi bajnokként, 9 pontos előnnyel, veretlenül, 90 – 11-es gólaránnyal zártuk a szezont. Több játékos az idény során átlag fölötti teljesítményt nyújtott, ezzel bizonyítva, hogy magasabb szintű feladatra hivatott.

A sportosztály elsődleges célja azonban továbbra is az, hogy heti 9 edzés mellett, sajátnevelésű játékosokból háttérkeretet biztosítson az MFA számára.

Gratulálok a csapatnak az őszi első helyezésért!

 

2008. november 22. szombat 9 óra
Bp. Honvéd-Egressy B(U17-18) – Vác (U19): 2-3 (0-2)
Gránit (KAC)-pálya

Gól: Sós Márkó, Kaszai Gábor

BHFC: Botlik – Petri (Koller 40’), Sós (Rostás 65’), Nagy B., Homolya, Horváth G. (Vadászi 81’), Tőke, Rápó, Kántor, Kaszai, Juhász (Varjasi 78’)

Edző: Nagy Zoltán, Kanyó Gábor

Sárga lap: Rostás 85’

 

Értékelés: www.kuld.hu/fajlok/letolt.php

 

Edzői vélemény: Az első félidőben jobbára nyomoztuk a labdát, három passzt csapaton belül nem tudtunk megoldani. Ellenfelünk kétgólos előnye teljesen megérdemelt volt. Aztán a második félidőt jól kezdtük el – jót tett a szünet - egy perc alatt sikerült két góllal egalizálnunk, sőt a következő 10 perces periódusban játékunkban benne volt a vezető gól is. Egy pontrúgás következtében azonban a vendégek gólt szereztek, és ezt az előnyt meg is tartották.

Sportosztályunk B csapata a szezon során, többször kiegészülve Ifi/A játékosokkal, hullámzó teljesítményt nyújtott. Az elvárás velük szemben az idősebbek ellen szerepelve, mérkőzés rutin, tapasztalatszerzés volt.

Reméljük tavasszal a bíztató előjeleknek megfelelően eredményesebbek leszünk!